dijous, 22 de novembre del 2012

Crònica del Taller de Ganxet XXL a Lleida

Dissabte passat va ser un dia especial, per què? doncs perquè vam dur a terme el primer taller de Craft and Artists!!! i a més a més d'estar contenta per haver-me iniciat en la interessant tasca de gestió d'activitats creatives, t'he de dir que les 14 noies que dissabte ens vam reunir... vam xalar d'allò més rodejades de trapilho!!! Et faig enveja, eh? ;) tranqui que va tenir tant d'èxit que en farem una segona edició, si et pot interessar assistir-hi escriure-me a craftandartists@gmail.com. 
L'Antònia Font (sí, es diu igual que el grup de música mallorquí!!) de Bosses Trapilho va ser l'encarregada d'anar-nos guiant en el nostre procés de creació, li estic molt agraida perquè t'he de dir, sort d'ella que té paciència i bon humor, al principi costa arrencar i quan no et surten els punts i has de desfer i tornar a fer... t'estresses una mica... Però no m'enrotllo més, et deixo algunes fotografies que expliquen molt millor com va anar l'experiència! :) Gràcies a totes per haver vingut!!!!

Alguns resultats...

Et recordo que fins diumenge encara pots participar al Sorteig de 5 entrades per anar al Creativa
Ens retrobem el dimarts amb més novetats "ganxeteres". Que passis un bon cap de setmana!


Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu!
Et necessito ;)

4 comentaris:

  1. Gràcies per acollir nos a casa teva, el curs maravellós. me ho vaig passar molt bè, repetiria segur

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari pangels!!! :) jo també m'ho vaig passar molt bé! ja t'avisaré perquè de cara a finals gener o principis febrer ja n'estic organitzant un altre! jejeje petonets i fins aviat!

      Elimina
  2. Gràcies per acollir nos a casa teva, el curs maravellós. me ho vaig passar molt bè, repetiria segur

    ResponElimina
  3. alaaa quin canvi! enhorabon en el nou camí!

    un petonàs i molta sort!

    Eli Vistete que vienen Curvas

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...