dilluns, 28 de gener del 2013

Primer taller d'Scrap a Lleida: La Bogeria!

Torno a ser aquí aquest cop per explicar-te com de bé ens ho vam passar el dissabte passat!!! I és que vam dur a terme el Primer Taller d'Scrap a Lleida!! Vam passar un matí la mar de divertit remenant papers (com ens va costar escollir-ne un!), folrant tapes, tallant folis, guillotinant i perforant, troquelant, enganxant cintetes i puntilles, ''distressant''... Des d'aquí donar novament les gràcies a l'Eva i el Genaro pel seu fantàstic estudi, a l'Alícia de Collage de Memòries per transmetre'ns tant bon rotllo i descobrir-nos un món scrapero fantàstic! I per últim, gràcies a totes vosaltres per haver vingut al taller, repetirem SEGUR ARTISTES! ;)
Et deixo amb unes quantes imatges... 



 I et deixo tot seguit una cançó amb el seu vídeo clip que m'ha agradat molt, perquè no deixem de somiar!! Que passis un bon inici de setmana!!


Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu!

Et necessito ;)

6 comentaris:

  1. Hola!! He descobert el teu blog a través d'El Club Handmade Tarragona, i donant una ullada per aqui, he vist molt interessant la teva iniciativa :) Jo també tinc un blog, on mostro les meves creacions. Tot relacionat amb lo creatiu/ artístic, handmade i DIY. Et deixo l'enllaç, per si et ve de gust visitar-me. Seria tot un plaer!

    http://elrincondeyuna.blogspot.com.es/

    Ja tens una nova seguidora :) Felicitats pel teu projecte i salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Yuna!! Gràcies pel teu comentari!! m'ha fet moltíssima il-lusió :D I ja he vist el blog, està molt xulo! et segueixo. Moltes gràcies i a veure si algun cop ens coneixem en persona!
      Ah! si vols pots subscriure't per rebre totes les novetats del blog i activitats a la newletter que he fet: http://eepurl.com/uFpXX

      Gràcies i fins aviat!!! ;)

      Elimina
  2. Ja veig que va anar tot molt be! Enhorabona per l'èxit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Ana!! sí!! va estar molt bé! ja tenim ganes de repetir, a veure si a la propera t'animes! ;)

      petonets

      Elimina
  3. Hola! jo també sóc de Lleida i tot això del món dl scrap em crida l'atenció tot i que no n'he fet mai. El dissabte dia 2 hi ha un taller d'scrap de la mà de teaonthemoon.blogspot.com per si us interessa!
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ele! gràcies pel teu missatge! :) ideal conèixer més personetes de Lleida! (ni que sigui de moment cibernèticament jejeje). Gràcies per la informació, no coneixia el blog que em comentes i lo del taller, sembla molt interessant ;) Gràcies i fins la propera!!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...