dilluns, 21 de gener del 2013

Taller de Trapillo Altafulla i Taller d'Amigurumi Lleida!

Aquest any 2013 ha començat ben carregadet d'activitats, i és que per molta crisi que hi hagi la gent té ganes d'oblidar-se'n, de passar una bona estona i de pas deixar volar la imaginació i desenvolupar la creativitat. Per aquest motiu m'agrada l'artesania, les manualitats, fer les meves joietes, dibuixar, el ganxet, la mitja, el macramé... perquè m'aporta tranquil.litat, seguretat, pau interior, il-lusió, alegria, optimisme... Durant aquesta estoneta visc en un món de fantasia del qual ningú em pot fer marxar :) i crec que a totes les persones que han assistit i assistiràn als Tallers que estem organitzant alguna d'aquestes cosetes també les han sentit alguna vegada...  m'equivoco?? 

Et deixo amb algunes fotografies del Taller de Bossa de Trapillo que vam fer a Altafulla el passat diumenge 13 de gener (primer taller a terres tarragonines!!) i amb les dels Tallers d'amigurumi que hem fet aquest cap de setmana a Lleida, a l'estudi de fotografia Genaro Massot un estudi fantàstic que no pots deixar de visitar si necessites fer-te unes bones fotos(Gràcies Genaro i Eva!!) Ah! i que no me n'oblidi, gràcies també a ovillos.com per les meravelloses llanes i pel regalet que ens han fet (alguns cabdells més de llana, perquè no ens cansem de fer Amigurumis!!) han anat de fàbula! 
I gràcies també a totes vosaltres, tan profe com alumnes, per haver assistit a aquests primers tallers, l'aventura tan sols acaba de començar... On anirem a parar?? ;)

Taller Ganxet XXL amb trapillo Altafulla 13 de gener

 
Taller Amigurumi Lleida 19 i 20 de gener 

Grup 1

 Grup 2 


T'ha agradat? espero que sí!! Em falta mostrar resultats finals del Taller d'Amigurumi, ho faré properament per Facebook, oi noies que m'enviareu fotos dels vostres ninotets acabats?? :) 

De moment, pots veure més fotos dels tallers als àlbums de fotos de la pàgina del facebook! aquí i aquí.

Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu!


Et necessito ;)

2 comentaris:

  1. segur que han quedat uns conillets més que preciosos, i amb aquest blau bebe son un bon regalet per als més petitons de la casa!!
    felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Sarah!! la veritat és que estic esperant amb candeletes que m'enviin les fotos!! ens han faltat acabar algunes parts, a uns més que als altres i ara toca treballar una miqueta a casa ;)
      Fins la propera!!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...