divendres, 21 de febrer del 2014

Taller d'Scrapbooking a Lleida, Últimes Places!

Segurament has vist la informació pel Facebook, Instagram o Twitter, (si no em segueixes aprofito per recordar-t'ho :) ) però a falta de 24h justes per una nova edició del Taller d'scrapbook a Lleida de l'àlbum ''Love'', que vam fer a Torredembarra a principis de febrer, volia fer-te'n memòria amb aquest post per si encara no te n'havies assabentat :) I sí, encara ets a temps d'apuntar-t'hi! 


TALLER SCRAPBOOK LLEIDA: FEM UN MINI ÀLBUM ''LOVE''


Saps que és l'scrapbook? n'has sentit a parlar i t'agradaria aprendre'n una mica més? fa molt de temps que estàs interessat/da però encara no havies trobat l'oportunitat per fer-ne? Ja n'has fet i vols aprendre més tècniques? doncs ara podràs! :)
 En aquest taller aprendràs en que consisteix aquesta nova disciplina creativa que tan d'èxit està tenint, coneixeràs nous termes de vocabulari així com els materials essencials per treballar i fer un àlbum.
Crearem el mini àlbum ''Love'' i treballarem amb papers de scrap de la col-lecció Sinergias de la marca Escrap, emprarem troqueladores, washi tapes, cintes i puntilles, tintes distress, així com eines com la big shot o la crop a dile per fer detalls, embossing en fred, etc.
Si tens ganes d'endinsar-te en aquest fantàstic món del paper i la creativitat no hi pots faltar!



QUAN? dissabte 22 de febrer del 2014
HORA: de 10.00 a 13.30h
PREU: 30€ (tots els materials estàn inclosos, excepte els bàsics d'enganxar i tallar, has de portar: base de tall, cuter i regle metàl-lic o guillotina, llapis, pega i celo de doble cara. Si algún d'aquests materials no els tens no passa res, compartirem entre tots)
Heu de portar 5-6 fotografies mida 10x10cm com a molt gran, si en voleu portar més de petites, també anirà bé. Per fer reserva del curs s'ha de fer pagament del valor del taller.*
LLOC: Lleida
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
PLACES: 9
CONEIXEMENTS: és un taller de nivell mitjà (si no n'has fet mai, també el pots fer)
ORGANITZA: Craft and Artists

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat

Comparteix els tallers els teus amics!!

LES PLACES SÓN LIMITADES!!
L'scrapbook és una disciplina que a mi em té totalment enganxada i tu, has fet mai scrap? tens ganes de provar-ho? què és el que més t'agrada de l'scrapbooking? 

I si vols estar sempre a l'última:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...