dissabte, 1 de febrer del 2014

Un Concert Contra les Injustícies: Fustegueres a les Fosques

T'agrada la música? A banda de l'artesania, l'scrapbook... la música és una altra de les meves passions, així que avui deixo de banda un tipus de creativitat per parlar-te'n d'una altra ;)

I és que la cultura és un bé gratificant, enriquidor, màgic i no m'agradaria dir-ho però cada cop més escàs, l'iva cultural així com d'altres mesures ens tallen les ales i fan que cada cop sigui més difícil gaudir de l'art i qualsevol activitat relacionada amb la cultura amb cara i ulls sense pagar, o de vegades, ni això. Ens retallen les llibertats, els drets, les il-lusions... Ben trist, sí. Però per sort, de vegades una espurneta de llum s'encén. En aquest cas el cantant lleidatà Ramon Martí, conegut també per Fustegueres Cantautor s'ha posat al capdavant per liderar una gran iniciativa, i, precisament nascuda arran de totes aquestes retallades en cultura.

Foto: Ivan Parra
D'aquesta manera, diumenge 2 de febrer a les 19.30h de la tarda al pub Itaca de Lleida farà un concert ben particular, i és que iniciarà la seva gira de ''Concerts Secrets'' (concerts amb caire reivindicatiu) amb un "A les fosques", ja que aquesta actuació serà a les fosques!! el motiu? te'l pots imaginar, oi? Fustegueres vol fer un toc d'alerta per les pujades abusives en el preu de l'energia
A més a més, m'ha explicat que serà un concert acústic i sense cap mena de llum elèctrica. Si hi vols anar pots portar una espelma i ajudar a il-luminar una miqueta aquest concert :)

El Ramon té ganes de tirar endavant, que tots aquells qui volem viure i transmetre la cultura seguim gaudint-ne, vol transmetre un missatge clar i positiu i ho fa amb la millor eina que té, la música com a mitjà per a la reivindicació!  

Com et deia, aquest serà el primer de molts concerts, jo no me'ls penso perdre! i per saber més detalls sobre els altres "Concerts Secrets" ho podràs saber consultant el Facebook de Fustegueres Cantautor.

Trobo realment que és una idea brillant (i mai més ben dit!), ha arribat el moment que fem alguna cosa, no? :)


Per últim, només em queda dir-te que si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...