dijous, 20 de març del 2014

Concert Secret de Fustegueres Contra l'apujada de les Quotes d'autònoms

Fa uns dies, si em segueixes per Instagram o per Facebook, hauras pogut veure que tenia entre mans un nou projecte, i és que havia de fer unes invitacions per un esdeveniment molt especial. 
Aquest proper divendres 21 de març Fustegueres durà a terme un altre dels seus Concerts Secrets i m'ha encarregat la tasca de dissenyar i elaborar les 20 invitacions (edició limitada, no n'hi ha cap d'igual!!) per a l'ocasió. I jo les he fet encantada!!! :D Aquí un tastet de com han quedat..


En aquests Concerts Secrets Fustegueres reivindica diversos temes que ens afecten i pels quals hem de fer alguna cosa i no quedar-nos plegats de mans, si fa un temps en va fer un a les fosques per criticar l'apujada del preu de la llum divendres en farà un altre sota el lema ''Podem ser autònoms de veritat?'', en contra de l'apujada de les quotes d'autònoms, si ets autònom saps sobre que et parlo, i si no ho ets segur que et solidaritzes amb la causa, ja està bé!! 
El lloc on es durà a terme el concert encara no el sabem (bé, jo sí que el sé però faré veure que no jejeje), i per descobrir-ho... hauràs de passar per la botiga VINIL al c/ La Palma 25A, recollir una de les 20 invitacions que he fet per a tu i allí ja t'ho posa :) T'animes a venir???
  
Segons diu l'artista "Aquest no es només un concert que critica la pujada de les quotes dels autònoms. És un concert per reflexionar exactament de qui i de que volem dependre i per plantejar-nos fins a quin punt els poders polítics i les grans coorporacions fan el que volen amb nosaltres i amb les nostres vides. Per aquest motiu tocaré amb una guitarra de fabricació pròpia i amb una colla de pedals d'efectes fets per amics meus com el genial Albert Carrera de watermelon effects.
Per aquest motiu les invitacions les ha fet la Laia Espurnes Craftandartists manualment.
I per això les podeu recollir a Vinil, una petita botigueta de Lleida (...) que molt amablement ven els discs dels músics de Lleida i tota una sèrie de regals i artesanía fets per gent senzilla amb les mans, com tu. Per això, per saber si volem ser autònoms de veritat'.''


Ens trobem al concert!! i aprofito també per recordar-te que també a VINIL, tenim un taller d'scrapbook divendres a la tarda :)

TALLER SCRAPBOOK: FEM UN MINI ÀLBUM (LLEIDA)

Saps que és l'scrapbook? n'has sentit a parlar i t'agradaria aprendre'n una mica més? fa molt de temps que estàs interessat/da però encara no havies trobat l'oportunitat per fer-ne? Ja n'has fet i vols aprendre més tècniques? doncs ara podràs! :)
En aquest taller aprendràs en què consisteix aquesta nova disciplina creativa que tan d'èxit està tenint, coneixeràs nous termes de vocabulari així com els materials essencials per treballar i fer un àlbum.
Crearem un mini àlbum amb una base de sobres, treballarem amb papers de scrap i aprendrem a fer esquinçats, a distressar, doodling... també emprarem troqueladores, washi tapes, cintes i puntilles,embellidors, tintes distress, la big shot, la crop a dile...
Si tens ganes d'endinsar-te en aquest fantàstic món del paper i la creativitat no hi pots faltar!
QUAN? Tens dos opcions, tria la data que et vagi millor:
divendres, 21 de març del 2014 de 18.00 a 20.00h QUEDEN NOMÉS 2 PLACES!
o bé, dimecres, 26 de març del 2014 d'11.00 a 13.00h
PREU: 25€ (tots els materials estan inclosos, excepte els bàsics d'enganxar i tallar, has de portar: base de tall, cúter i regle metàl·lic o guillotina, llapis, pega i celo de doble cara. Si no tens algun d'aquests materials no passa res, compartirem entre tots)
LLOC: VINIL. c/ la Palma 25 A
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artist.
PLACES: 6 places per grup
CONEIXEMENTS: Cap. Aquí ho aprendràs tot!
ORGANITZA: Craft & Artists - VINIL
La inscripció podeu fer-la directament a Vinil. Caldrà fer un pagament de 15€ per a reservar la plaça. La resta podreu pagar-ho el mateix dia del taller.




2 comentaris:

  1. Finalment ahir va ser el concert... on? a Vinil! I va ser fantàstic! Gràcies Laia pel teu suport!!!
    El taller també va anar genial! i si el voleu fer dimecres al matí hi tornem, eh Laia?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va estar molt guai Sònia, hem de repetir experiències així! i sí, dimecres repetim! petonets

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...