dilluns, 10 de març del 2014

Crònica Taller Scrapbooking a Mollerussa

Aquest passat dissabte me n'he anat d'excursió, sí! Amb la voluntat d'anar ampliant els llocs on poder fer tallers em va sorgir l'oportunitat d'anar a Mollerussa i mans a l'obra! Vam muntar un taller ben xulo amb la Mari, de la botiga Arts Mollerussa, una botiga on hi pots trobar tot de productes per belles arts, pintures, teles, també figures de guix, papers de decoupage, entre d'altres meravelles per poder fer les teves obres d'art i manualitats. 

Al taller vam fer l'àlbum Love, que també vam fer a Torredembarra fa unes setmanes, i vam repetir a Lleida no fa gaire. Això sí, totes les alumnes, que van ser 11 tot un rècord!!, van poder fer-lo a la seva manera, personalitzant els colors de l'estructura, dels papers i les decoracions. 
craftandartists, taller scrapbooking mollerussa
craftandartists, taller scrapbooking mollerussa
Totes elles pinten i dibuixen, però amb l'scrapbook era la primera experiència que tenien, potser al principi les vaig fer suar una mica, tants materials, talla aquí i talla allà, ara doblega i enganxa... però crec que en general va ser una bona experiència per totes i que van poder començar a sentir la passió ''scrapbookera''! :) Mira sinó tot el que van fer! 
I ja es van veient alguns resultats...
I foto de grup final! :) (dues de les alumnes van haver de marxar abans!)
 
Pots veure més fotos del taller a l'àlbum de Facebook. Gràcies a totes per haver vingut al taller i a la Mari per haver-me donat aquesta oportunitat!! :) 

Aprofito per recordar-te que encara hi ha places per apuntar-se als Tallers de març: Tallers Express a 10€, també pel Taller d'Scrapbook de Torredembarra del proper 15 de març i pel Taller d'Scrapbook a Lleida que farem el dia 21! Ah! i ben aviat tindrem data pel Taller de l'àlbum maleta de la Marta Juez! No t'ho perdis!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...