dilluns, 14 de juliol del 2014

Scrapbooking a la Vall d'Aran + Show de Fustegueres

Com t'explicava fa uns dies aquest cap de setmana hem preparat un Taller d'scrapbook a la Vall d'Aran. Sí! i és que què millor que poder ajudar a donar a conèixer aquesta fantàstica passió?? :D
Així que, hem carregat el cotxe a tope i carretera i manta fins arribar a la petita població d'Unha.

Font: descobrir.cat
Si em coneixes ja ho sabràs, sinó ja t'ho dic ara, i és que sempre em passen les coses més inversemblants, tot allò anecdòtic i impossible sempre m'acaba passant a mi!! i t'he de dir que conec una persona a qui 3/4 del mateix que a mi, és Fustegueres, jo l'animo a escriure moltes d'aquestes aventures perquè em pixo de riure quan m'ho conta, a veure si un dia em fa cas... realment no hi ha res millor que prendre's la vida amb humor, no ens queda altre remei de fet moltes vegades!

Bé, doncs resulta que aquest cop érem companys de viatge perquè després del meu taller havíem preparat una actuació seva. Total, que amb el cotxe a tope (t'ho pots imaginar, maleta carregada de washis, troqueladores, papers i segells, caixes amb cartolines i més estris, big shot, més troqueladores... amplis de guitarra, guitarres i peus de micro, partitures i afinadors...) imprevistos imprevisibles però possibles que et trobes a la carretera i que no esperàvem...  vam arribar, sans i estalvis, per sort, però el taller va haver de començar més tard...


Entro per la porta de La tertulia de Unha, un restaurant petitet i realment molt acollidor, igual com els seus amos, el Tony i la Cris! :) Tothom estava a dins, la terrassa buida perquè hi feia fresqueta, però jo tenia una calor!!
I ja vaig veure les meves 8 fantàstiques alumnes que m'esperaven impacients. Estava nerviosa, bastant, crec que fins i tot em vaig oblidar de presentar-me!! Sort, però que en les dues hores de durada, vam tenir temps d'anar parlant una miqueta. Els vaig repartir uns detallets que havia preparat per a elles, i mentre preparavem els diversos materials ja ens anàvem submergint en aquesta fantàstica aventura que és l'scrapbook.


Moltes d'elles era la primera vegada que feien un taller d'scrap, n'havien sentit a parlar i tenien curiositat, d'altres que ja ho coneixien ja sabien el que hi havia, i entre totes, com sempre aquella estona es va convertir en un remenar papers, tallar, cintes per aquí i celos per allà... cartolines per terra, papers i més papers... diversió assegurada i bogeria scrapera també! :D


Finalment, després d'anar provant, retallant, medint, escollint, troquelant... van sortir uns albumets la mar de bonics, a continuació te'n penjo algunes fotos, t'he de demanar disculpes perquè la qualitat no és gaire bona, hi havia poca llum i estaven fetes amb el mòbil. Si alguna de vosaltres noies me n'envia de bones que me les envii i les penjaré :)



Dir-vos a totes les que vau venir, i també les qui a últim moment no vau poder, que moltíssimes gràcies per haver-vos interessat i per haver-hi assistit, espero que us ho passéssiu molt bé i en gaudíssiu, algunes ja em vau dir que volíeu repetir, i de fet jo també en tinc ganes, se'm va fer molt curt!!! :) Hem d'extendre l'scrapbook per tota la Vall!! Moltes moltes gràcies i fins la propera!!!

I després del taller... amb el restaurant ple a vessar...  Fustegueres en acció! 


Va fer una actuació amb repertori de versions de grups com Oasis, Radiohead, Bruce Springsteen, John Mayer, The Police, entre molts d'altres i també hi va intercal-lar temes propis. En total, més d'una hora i tres-quarts de concert on cal destacar la qualitat guitarrística (toca la guitarra fenomenal!), una veu característica, amb personalitat, unes lletres ingenioses farcit d'humor i diversió, com a resum de tot que t'he de dir, per mi l'autenticitat seria la paraula que millor ho descriuria. L'estona també se'm van passar volant! i mira que no havia sopat! :) Si vols veure més fotografies de com va anar tot plegat pots veure-les a l'àlbum de facebook.
Aprofito també per dir-te els propers concerts que farà en els diversos formats per si et queda  aprop i hi vols anar, hi ha Show assegurat!!


I fins aquí la crònica del cap de setmana! Donar les gràcies a totes les persones que hi van participar, en especial a la Cris i al Tony de La Tertulia de Unha, a totes les assistents al taller i com no, a Fustegueres per ser tan bon company d'aventures! Fins la propera! :) 




4 comentaris:

  1. Me n'alegro que us anés així de bé!
    A seguir lluitant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari! Sí! va estar molt bé! :) seguirem donant guerra jeejej petonets

      Elimina
  2. Felicitats!!! Es veuen molt animades i alhora concentrades les alumnes!!! I concert de postres!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Sarah! :) Va estar xulo! a veure si podem repetir!! petonets

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...