diumenge, 14 de setembre del 2014

Escapada Creativa, Nou Projecte i Regal d' Aniversari de Craft And Artists

Fa molt i molt de temps que la idea em rondava pel cap, però no sabia ni on ni com fer-ho. Fa molt que pensava que seria molt xulo poder fer un cap de setmana de tallers, compartir més estones i experiències amb les persones que s'apunten, conèixer-ne de noves, desconnectar de la rutina, viure un cap de setmana diferent... En definitiva és viure una nova experiència. I sí, el lloc el vaig trobar, recordes que fa uns mesos vaig anar a fer un taller per una comunió?

Buscant dates vam decidir amb la propietària del restaurant i la casa on estarem que el millor mes per organitzar un cap de setmana així era l'octubre, i a més a més, coincideix amb el segon aniversari de Craft and Artists així que... decisió presa!


El poble de Florejacs serà on anirem a Celebrar el Segon Aniversari i a passar els propers 11 i 12 d'octubre una Escapada Creativa de luxe! farem tallers d'scrapbook, concert musical, menjarem en un restaurant genial, La Redolta, i totes les activitats... les farem dins del Castell de Florejacs! un castell medieval, no et sembla una passada? ah! i me n'oblidava, dormirem també en allotjament rural ;) hi haurà regalets i sorpreses pels assistents, entre moltes altres coses!!
He creat un blog per explicar-t'ho tot, més informació sobre els talleristes, l'entorn, el restaurant, el Castell, el concert, qui són els col-laboradors que hi participen, preus, horaris, etc. etc. etc. Pots consultar-ho al Blog de l'Escapada Creativa.
Hi ha molt poques places disponibles, així que si t'agradaria venir-hi t'animo que facis la reserva quan abans millor! qualsevol dubte pots escriure'm a craftandartists@gmail.com i estaré encantada d'atendre't!!
Estic organitzant un cap de setmana genial que no et pots perdre!!! i gràcies a tots els col-laboradors perquè estan fent possible que encara sigui millor!! Estic molt il-lusionada i espero que en puguis gaudir al màxim!! :D

Si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...