dissabte, 16 de febrer del 2013

Taller de Ganxet XXL amb Trapillo: Lleida 23 febrer!

Un nou taller a la vista! i és que el proper dissabte 23 de febrer ens visita novamen l'Antònia Font de Bosses Trapillo per dur a terme un altre taller de ganxet XXL amb trapillo. Aquesta vegada ampliem horaris, farem un grup de matí (10.00-14.00h) que serà d'iniciació, podràs fer una bossa de mà, i per la tarda, un segon grup (de 16.00h a 20.00h) ja de nivell una miqueta més avançat, farem una catifa. 
El preu és de 35€, inclou les quatre hores de classe i tots els materials necessaris (2 bobines de trapillo i el ganxet), el lloc on el farem a l'estudi fotogràfic de Genaro Massot, Gran Passeig de Ronda 166 de Lleida.
Pots consultar l'esdeveniment que hem creat a facebook per més detalls AQUÍ
Encara queden algunes places disponibles, així que si t'animes... pots apuntar-t'hi enviant un correu electrònic a craftandartists@gmail.com.
 T'animes a venir??? ens ho passarem d'allò més bé! :D 

facilisimo.com
si estàs interessat/da en rebre la nostra Newsletter amb tota l'actualitats d'activitats i tallers, etc. que organitzem pots inscriure-t'hi omplint aquest formulari
I si vols que tots els articles del blog t'arribin al correu electrònic també t'hi pots apuntar (omple el requadret de la columna de la dreta, a dalt).



Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu!


Et necessito ;)

2 comentaris:

  1. EI!!! genial!! ja falta res!! jo seré per creativa aquest cap de setmana peró et desitjo moltissima sort!!! al final tindràs un arimari ple de bosses de mà, o aquest cop t'anirmaràs amb la catifa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Sarah!! :D si si, els dies passen volant! ja em contaras que tal el Creativa de Saragossa! i si noia, al final podré muntar una botigueta de coses fetes amb trapllo jejeje tot i que aquest cop em decanto per la catifa ;) Gràcies pel comentari i fins la propera!
      ptns

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...