dijous, 14 de març del 2013

Tallers Creatius Setmana Santa Lleida (nova versió)

Doncs sí! ho estas llegint bé! la sorpreseta que et tenia preparada són uns quants tallers creatius per Setmana Santa, i a més... no uns tallers qualsevol, sinó que en aquests hi ha la possibilitat de fer-los en família. Pots venir-hi com sempre per aprendre les tècniques i coneixements que oferim, però després, si tens nens a la vora, cosinets, nebots, fills, germans, veïns, amics, etc. en una edat compresa entre 5 i 12 anys... podran venir també. En definitiva, que aquests nous tallers són especials perquè hi poden venir nens sols o adults amb nens :)
En particular em sembla molt interessant la idea de poder fer activitats amb adults i nens, són activitats molt gratificants. En primer lloc perquè quantes hores no passem amb els nostres petits? ara en tenim l'oportunitat! quantes vegades el petitó hauria volgut fer cosetes amb nosaltres? moltes! és un bon moment per compartir experiències, aprendre junts, riure, ajudar-se, passar una estona agradable de vacances, o qui sap, potser de celebració d'aniversari!!... però sobre tot PASSAR-S'HO D'ALLÒ MÉS BÉ! i gaudir d'una experiència que amb el pas del temps recordarem amb un gran somriure.

Els tallers tenen una durada de dues hores cadascun, en farem dos cada dia. En el moment de preparar-los hem pensat en diverses temàtiques educatives i les hem repartit de la següent manera:  l'aprenentatge tèxtil, l'Art en paper i per finalitzar, l'últim bloc tracta del treball amb fils i granadura. Tots tres sectors aporten grans beneficis, ja que ajuden al desenvolupament de la creativitat, la coordinació, ens fan estar atents i concentrats! a més a més ens relaxen, aprenem a compartir i socialitzem amb els companys, ens estimulen el jo creatiu més intern... entre d'altres moltes qualitats. 
Per altra banda, hem cregut convenient fer dos grups de cadascun dels grans blocs amb la finalitat de poder repartir les activitats una mica segons les edats i amb característiques diferents.
Així, el primer grup serà en horari de 16.00h a 18.00h destinat a un PÚBLIC INFANTIL de 7 a 12 anys,  i el de 18.15h a 20.15h serà una sessió ADULT+INFANT, per a nens de 5 a 12 anys però acompanyats d'un adult

Què et sembla? T'animes? aquí tens més detalls... :) 

APRENENTATGE TÈXTIL
DILLUNS 25 DE MARÇ 

16.00 a 18.00h
TALLER: Aprenem a teixir
Edat: infants de 7 a 12 anys
En aquest taller aprendrem a fer petits teixits amb un teler, amb llanes de diversos colors i altres materials que complementaran el nostre tapís. Diferent dificultat segons l'edat.
18.15 a 20.15h
TALLER: Aprenem a teixir amb materials diversos
Edat: infants de 5 a 12 anys + adult (major de 18 anys)
En aquest taller aprendrem a fer petits teixits amb un teler, amb llanes de diversos colors i altres materials que complementaran el nostre tapís. 

ART EN PAPER
DIMARTS 26 DE MARÇ 
 

16.00 a 18.00h
TALLER: Decorem amb Washi Tape i altres materials 
Edat: infants de 7 a 12 anys
En aquest taller aprendrem les diverses utilitats que té el Washi Tape (celo decoratiu d'origen japonès) i les variades aplicacions que té, acompanyat d'altres materials com tintes, segells, gomets, cintes, troqueladores, papers de colors, etc. que ens ajudaran a crear i embellir i donar una nova imatge a infinitat d'objectes quotidians. Diferent dificultat segons l'edat.
18.15 a 20.15h
TALLER: Decorem amb Washi Tape i altres materials 
Edat: infants de 5 a 12 anys + adult (major de 18 anys)
En aquest taller aprendrem les diverses utilitats que té el Washi Tape (celo decoratiu d'orígen japonès) i les variades aplicacions que té, acompanyat d'altres materials com tintes, segells, cintes, troqueladores, papers de colors, etc. que ens ajudaran a crear i embelliri donar una nova imatge a infinitat d'objectes quotidians.

TREBALL AMB FILS I GRANADURA  
DIMECRES 27 DE MARÇ

16.00 a 18.00h
TALLER: Aprenem a fer polseres
Edat: infants de 7 a 12 anys
En aquest taller aprendrem a crear-nos les nostres pròpies polseres amb diversos fils de colors aplicant tècniques senzilles d'enfilat i macramé. Diferent dificultat segons l'edat.
18.15 a 20.15h
TALLER: Aprenem a fer polseres amb tècniques de macramé 
Edat: infants de 5 a 12 anys + adult (major de 18 anys)
En aquest taller aprendrem a crear-nos les nostres pròpies polseres amb diversos fils de colors aplicant tècniques d'enfilat i macramé més complexes. Diferent dificultat segons l'edat.

CONDICIONS GENERALS   IMPORTANT!!
PREU:  
- La sessió de 16.00h a 18.00h té un preu de 23€ per persona. Tots els materials necessaris estan inclosos en el preu.
- La sessió de 18.15h a 20.15h té un preu de 20€ per persona. Tots els materials necessaris (tan per l'adult com pel nen) estan inclosos en el preu.
INSCRIPCIONS: 
- La quantitat corresponent s'ha d'ingressar en la seva totalitat abans del dia 22 de març per tal de fer la reserva de la plaça per a qualsevol dels tallers (inscripció i reserva de la plaça en ordre de pagament). Es facilitarà als interessats el mètode de pagament.
- Un cop feta la reserva no es retornaran els diners, si vols pots buscar un substitut que assisteixi al taller en el teu lloc. Sí que es retornaran els diners en el cas que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes o en qualsevol altre motiu que l'organització pugui creure convenient. 
ALUMNES: 
- Perquè les activitats es puguin dur a terme ha d'haver-hi un nombre mínim de 5 alumnes per grup, en cas que no es compleixi se suspendran els tallers que no arribin al mínim.
- Per al bon desenvolupament de l'activitat us preguem puntualitat. En el cas dels alumnes menors d'edat, els pares o tutors legals es fan responsables de portar-los i venir-los a buscar puntualment. L'organització no se'n responsabilitza un cop finalitzada l'activitat. Per tal de dur una bona organització i seguiment de les activitats en el moment que porteu als nens es farà signar als pares una autorització.
PROFESSORS: 
- Els tallers seran impartits per Judit Solans i Laia Martínez.
LLOC:
- Els tallers es duràn a terme a Aula de repàs, al carrer Balmes núm 34, 1r 2a de Lleida.
* Venir als tallers de Craft & Artists suposa acceptar aquestes condicions, en cas que hi hagués alguna modificació o canvi es comunicaria immediatament als interessats. *

I per avui ja n'hi ha prou :)  per qualsevol consulta o aclariment escriu-me al correu electrònic sense problema i estaré encantada d'atendre't i ajudar-te a resoldre els teus dubtes!

Aprofito per recordar-te que encara pots apuntar-te als nostres TALLERS DE MARÇ, el de mitja i ninos de roba els hem ajornat per al dissabte 16 i el mateix dissabte a la tarda tenim el de galetes de Pasqua & Packaging (queden dues places!!). 


Si estàs interessat/da en rebre la nostra Newsletter amb tota l'actualitats d'activitats i tallers, etc. que organitzem pots inscriure-t'hi omplint aquest formulari


I si vols que tots els articles del blog t'arribin al correu electrònic també t'hi pots apuntar (omple el requadret de la columna de la dreta, a dalt).


Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :)

2 comentaris:

  1. Holaa.Em dic Lola i soc de lleida.Fa Un parell d'anys que estic fent scrapbook i art journal i estava desitjant que per aqui tambe la gent comences a moure's per aquest mon de l'scrap.M'encanta el que feu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lola! Gràcies pel teu comentari, quina il-lusió! :-) a poc a poc anem fent cosetes. Si vols pots subscrure't a la newsletter i rebras info d les activitats que anem fent ;-) gràcies x escriure i espero coneixe' t un dia en persona!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...