dilluns, 3 de juny del 2013

Scrap a Lleida, ens n'Anem de Crop!

L'Scrap és una de les disciplines creatives que més adeptes va creant i que en aquests moments està molt de moda, i a terres de Ponent no podem ser menys!
Així que aquest cap de setmana s'organitza la Primera Crop de Terres de Ponent, sí!! 
Hi haurà tallers, entre ells un dut a terme per la reconeguda Elena Roche de Pega papel o tijeras, mira mira el que farem! 
Un altre dels tallers que farem serà de papiroflèxia amb Txell Soler! També hi haurà sortejos, intercanvi de materials, reptes, etc. 
Aquí pots veure el cartell per més detalls...
Ah! que me n'oblidava, la trobada la farem a Mollerussa, a El Solaç i ha estat organitzada per aquest centre, La Srta. Glez i pel grup Scrapbook de Ponent (si vols afegir-t'hi pots fer-ho clissant AQUÍ). 
Si t'hi vols apuntar pots fer-ho escrivint a info@solacentre.com. Jo hi aniré!!! Ja t'explicaré que tal, la festeta promet!! :) 

Ah! i recorda que per aquest cap de setmana encara estan obertes les inscripcions per al taller de divendres de polseres de macramé, el de dissabte de ninos de roba i el de dissabte tarda de Bijuteria amb alumini!

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

2 comentaris:

  1. sona molt interessant!!!!! segur que será molt divertit i enriquidor!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs si!!! jo ja tinc ganes que arribi! :) et mantindré informada de tot el que fem! ;) ptns

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...