divendres, 18 d’octubre del 2013

Avui fem anys, Primer Aniversari de Craft and Artists

Miro el calendari i m'adono que som a 18 d'octubre, sí, ostres! a l'octubre fa un any que vaig començar el blog! docs sí, i esperant, esperant el dia 18... una mica més i me n'oblido!!! :p 
Sembla mentida que el temps hagi passat tant ràpid i si miro enrera la veritat és que em sento plenament satisfeta del pas que vaig fer fa un any. Han estat 365 dies d'il-lusions, d'alegries, de somnis, de noves coneixences, nous amics, nervis, emocions inesperades, coneixement, descobriment, curiositat, també de sorpreses i moments no gaire agradables, d'errors i rectificacions, però sobre tot han estat mesos de creativitat.
Des d'aquí te'n vull donar les gràcies perquè realment sense tu aquest projecte no hagués acabat de rutllar... Tot això va començar com un petit raconet dins l'espai cibernètic on poder expressar i compartir la meva passió per les entrevistes, la comunicació, l'artesania... un racó on esciure! i que a poc a poc ha anat evolucionant i,lcambiant (i més que ho farà!), la veritat, la vida mai saps per on et portarà, podria dir-te que estic aconseguint trobar el meu lloc, Craft and Artists cada cop més m'ajuda a ser com realment sóc, estic construint el meu petit món, i jo l'ajudo a que vagi desenvolupant la seva propia personalitat :) 

Estic contenta d'haver-me llençat a la piscina, d'haver dit després de molt de temps de voler-ho fer ''va, sí, ho faig'', perquè de tot això en trec una única conclusió, les coses s'han de provar, tan se val si et diuen que sortirà malament, que és difícil, que tens el cap ple de pardals, que et copiaran, que les modes passen... perquè si un mateix té la inquietud i aquella veueta interior que et crida... li hem de fer cas! perquè sí, ens podem equivocar, cagar-la, fracasar, sí, i? però de ben segur que el camí cap a la pròpia realització i materialització dels somnis, la felicitat, és molt més a prop que no pas si no ho intentem. 

Gràcies per llegir-me, per ser-hi, per venir als tallers, per escriure'm, per comprar alguna de les cosetes boniques que venc, per posar un comentari al blog, al facebook, a instagram... per compartir l'addicció als washi tape i a aquestes bogeries vàries, gràcies per aguantar-me quan m'entesto en qualsevol cosa o quan tinc dubtes, per ser-hi en els moments difícils,... de debó gràcies per deixar-me ser qui sóc i tirar això endavant. 

I res més, que per celebrar que porto un any aquí intentant mantenir al dia el blog (que no és gens fàcil!!!! però ho aconseguiré!) t'estic preparant moltes cosetes interessants! Estigues atent@ perquè hi ha moltes novetats, això només ha fet que començar! :D 
De moment... et puc anunciar que ben aviat hi haurà un SORTEIG.

Gràcies i fins al proper post, me'n vaig a acabar de preparar les cosetes pel taller de demà!! que a aquestes hores i encara he d'arreglar la taula ;) 

Petonets

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

15 comentaris:

  1. Hola Laia!!Enhorabona per aquest any en el blog!! Estic contenta de que ens haguem conegut per aquí cibernèticament. Espero que algun dia ho poguem fer personalment. M'agrada molt les cartetes que fas quan envies productes que he comprat. Per això intentaré fer-ho mes sovint. Si estiguéssim més aprop vindria als teus tallers però això no vol dir q algun dia no podem coincidir :) Una abraçada i que puguis seguir fent molt més anys de la teva petita empresa!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura! :) moltes gràcies pel teu missatge! la veritat és que fa il-lusió! jo també tinc ganes de coneixer-te, a veure si coincidim algun dia, i qui sap, potser en un talleret a Sabadell, no? ;)
      Gràcies per tot i fins aviat!
      petonets

      Elimina
  2. Moltes felicitats Laia!!! Per molts anys més!! :)

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Gràcies Judit!! i gràcies personalment per ser-hi durant aquest temps, ets una part important del projecte! ;) petonets

      Elimina
  4. Moltes felicitats i segueix així!! enhorabona per la iniciativa que has tingut i tot el que estàs aconseguint. A seguir fent anys ;) muaaaa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lorena!! :D mira, si no ho hagués engegat... no ens haguessim conegut! :D gràcies per ser-hi i per ser una d les millors seguidores de Craft and Artists ;)
      petonets

      Elimina
  5. Respostes
    1. Moltes gràcies Judit!!!!!!!! :D ens ''seguim'' per la xarxa i tranqui que et mantinc informada de tot per trobar-nos espero que ben aviat! :)
      petonets

      Elimina
  6. Hola "tocaya"!!
    Reconec que abans em llegia més el teu blog perquè rebia puntualment les newsletters, cosa que ara fa temps que no en rebo (ja no publiques tan sovint o és hauria de revisar la safata del correu web? dedueixo que algo no deu anar bé...) ¿? El cas és que jo també porto uns mesos molt "dispersa" (casament, viatge de noces i festa post-casament), no m'ho tinguis en compte, please!
    Totalment d'acord en què engegar un projecte com aquest és molt sacrificat (moltes hores davant de l'ordinador per donar de menjar a les "criatures" (blog, facebook, emails,...)) però avui no podia fer com si res i deixar de felicitar-te per aquest 1er any de "Craft & artists"!! Espero poder col·laborar amb el teu projecte ben aviat. Una cosa bona d'aquest aniversari és que PER FI ens vam conèixer PERSONALMENT. Un plaer i una abraçada molt forta!!

    Laia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! :D hehehe moltes gràcies Laia pel teu comentari!! La veritat és que no publico tant, fet al que ja estic posant solució perquè estic preparant bastants posts i tinc temes entre mans per anar penjant amb regularitat :) L'altre tema és que ara gmail separa els mails... i no t'arriben a la safata d'entrada, aquí sí que ja no sé jo el que hi puc fer... :( pot ser un dels motius...
      Ja t'enviaré watsap cada cop que publiqui jijiji així no tindràs excusa! :p
      Un plaer també haver-te conegut en persona i estic segura que això només és el principi d'una llarga amistat i llargs projectes creatius!!
      petonets i fins ben aviat! :)

      Elimina
    2. Miraré la safata de gmail. Desde que ho han canviat m'he endut més d'una sorpresa... :-/
      Jo també ho penso.. Amunt les Laies!! ;-)

      Elimina
  7. Felicitats Laia! aixo que has dit "la vida mai saps per on et portarà, podria dir-te que estic aconseguint trobar el meu lloc... cada cop més m'ajuda a ser com realment sóc, estic construint el meu petit món, i jo l'ajudo a que vagi desenvolupant la seva propia personalitat :) " es tan cert! Y te felicito per la inciativa i per intentar fer del teus somnis una realitat. Es la unica cosa que conta en aquesta vida (me perdonarás mi catalán! jeje!). Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alex! hehehe però si ho has fet molt bé!! a partir d'ara t'escriuré en català :p Gràcies pel comentari! i sí, la veritat és que el més important és que el temps que ppassem en aquesta vida sigui fent cosetes que ens agraden :)
      Gràcies i fins aviat!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...