dijous, 22 de maig del 2014

Taller Infantil per la Comunió de l'Èric

Aquest passat cap de setmana no he parat, entre les noves classes de cura de la pell i maquillatge (si en vols fer una pregunta'm!) i d'altres tallers, el temps passa volant! :)
El diumenge va tocar excursioneta, i és que me'n vaig anar fins al petit poblet de Florejacs que l'Èric feia la primera Comunió!
Si t'agradaria fer algun taller creatiu o detallets com ara llibres de firmes, recordatoris, etc. per l'aniversari del teu fill, nebot... per una comunió, bateig, casament... o qualsevol atra situació que et vingui de gust només m'ho has de dir, pots escriure'm a craftandartists@gmail.com o trucar-me al 660854459, sense compromís, explica'm la teva idea, i mirem que es pot fer, estaré encantada d'ajudar-te! :)  Mira, mira el que vam fer per l'Èric...

Els seus pares es van posar en contacte amb mi perquè volien fer en aquest dia tan especial una activitat creativa per poder compartir amb els seus amics i cosins, i així va ser!
Vam anar perfilant com seria el taller, principalment seguint els gustos de l'Èric un noiet apassionat de l'esport i també de l'origami.
Finalment, com que seria un taller per a nens i nenes, i de diverses edats, i justament un dels regals que rebria per la comunió seria una excursió a la platja, vam pensar que de taller podrien crear des de zero un llibret de viatge ambientat en l'estiu, un tema genèric i ben útil per a tots :) Aquest és el model que vaig fer, t'agrada?
Un aspecte que em va deixar bocabadada és el lloc on van fer el dinar de la comunió, realment em va impactar, en el diminut poblet de Florejacs hi ha el Restaurant La Redolta, un lloc impressionant, amb unes vistes, buff, genials! A part, els seus propietaris, la Isabel i el Jordi, també tenen una casa rural per complementar el negoci, és un lloc encantador. Ja et dic ara que si hi tinc l'ocasió hi tornaré segur segur! ;)


El taller va transcorrer amb normalitat, i com sempre la taula va quedar com si hagués passat una guerra per sobre, tintes per aquí, papers per allà... i en aquest cas, els papers van quedar més que escampats, perquè hi feia vent i... a la que ens en vam adonar, el terra estava ben farcit de materials!

 Big Shot al poder...
Alguns resultats...


Va ser una experiència que em va encantar, moltes gràcies Núria! :) Espero poder repetir ben aviat! treballar en esdeveniments així, sempre és divertit i gratificant, són moments feliços, i és molt satisfactori que amb la teva feina hi puguis col-laborar :)

Espero que t'hagi agradat i fins la propera!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...