dilluns, 23 de juny del 2014

Fustegueres, Versions Acústiques i Alguna Gamberrada Elèctrica

Aquesta nit és la Revetlla de Sant Joan, celebrem que arriba el nou solstici d'estiu. I com que la nit de Sant Joan a part de caracteritzar-se pel foc de les fogueres i els petards també té un component molt important que és la música aprofito per donar-te una molt bona notícia. :)

Craft and Artists en la nostra secció d'esdeveniments de tendència...  tenim el plaer de portar el management i la contractació de Fustegueres!!!
 
Per a més informació posa't en contacte al 660854459 o a craftandartists@gmail.com.
Segurament pots haver-ho vist a través de Facebook, ja que fa uns dies que ho anunciava :)

Fustegueres és un noi d'Ivars d'Urgell de qui sentiràs molt a parlar si és que no el coneixes ja ;) Perquè com la cervesa, allà on va triomfa!! i és que converteix els seus concerts en veritables espectacles de l'humor, la ironia i la bona música. Lletres treballades, intel-ligents i crítiques, discursos motivadors i guitarres al·lucinants. Per altra banda, també porta mesos treballant un repertori de temes de versions d'artistes tan genials com Radiohead, Oasis, Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Tracy Chapman, John Mayer... tot això és només una mica del que trobaràs en una de les seves exclusives actuacions! :) Si vols estar al dia i assabentar-te de tots els concerts i actuacions que fa, pots SUBSCRIURE'T a la seva NEWSLETTER.

Te n'he parlat algunes vegades com per exemple per l'esdeveniment que vam fer a la botigaVinil fa uns mesos, o algun altre dels seus concerts secrets reivindicatius per exemple el que va fer a les fosques!
fustegueres cantautor, temes propis, versions acustiques i electriques

Estic molt contenta de tenir present aquesta oportunitat perquè una de les coses que busquem quan ens endinsem en un projecte creatiu és trobar col-laboradors i persones que recíprocament ens ajudin a motivar-nos, a posar-nos reptes, a trobar més idees i, en definitiva, a fer-nos embogir una mica més per arribar a ser al fi el que realment som :)

Pren-ne nota i si vols tenir-ne més informació posa't en contacte amb mi al 660854459 o per mail a craftandartists@gmail.com. ;)

Bona revetlla!!!!

I si vols estar al dia de totes les activitats i novetats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...