dilluns, 7 de juliol del 2014

Taller d'Scrapbooking a Unha, la Vall d'Aran

Ara fa dies que no publicava gaire cosa sobre tallers, la veritat és que m'he de posar al dia amb un parell de cròniques! Aprofito ara per dir-te que n'he organitzat un de nou, aquest cop farem taller d'scrapbook a la Vall d'Aran! 
Em fa especial il-lusió  perquè és una zona on encara l'scrapbook és poc conegut, i en certa manera poder contribuir al fet d'expandir-lo i donar-lo a conèixer una miqueta, és emocionant :D


En aquest taller aprendrem algunes nocions bàsiques de l'scrapbook, nova disciplina artística que tant de moda està als EUA i que ara arriba a casa nostra.
Crearem un mini àlbum de fotos de 7x7cm amb diverses butxaques per guardar-hi els nostres records i fotografies preferides. Emprarem diversos materials com troqueladores, tintes, segells, washi tapes, papers... per elaborar aquest magnífic treball.
Si ho desitges, pots portar de 7 a 14 fotos de màxim 7x7cm.
QUAN: Dissabte 12 de juliol 

LLOC: La tertulia de Unha
c/ Major 45
25598 Unha (Vall d'Aran)
HORA: de 19 a 21.00h PREU: 20€ (tots els materials inclosos). S'ha de fer un pagament de com a mínim 10€ per reservar la plaça. Si pel que sigui no pots venir a últim moment, pot venir un amic teu, familiar, etc. en el teu lloc.                                                    
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:
La tertulia de unha
682030255
660854459
craftandartists@gmail.com


A més a més, a partir de les 22.00h al mateix restaurant La tertulia de Unha podrem gaudir d'un fantàstic concert en viu i en directe de Fustegueres!! Ens oferirà un repertori de versions i també temes propis. :D Si no tens plans pel cap de setmana que ve, ara ja saps! :D



I si vols estar al dia de totes les activitats i novetats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...