diumenge, 4 de desembre del 2016

Taller Paqueteria Creativa i Decoració de Nadal a Lleida

Els regals i la decoració inspiradora són una part fonamental en aquestes festes nadalenques que ja estan a punt d'arribar, i de fet, també són l'essència de qualsevol festa o celebració.

És l'emoció i la curiositat comprimides dins una caixa o un paper bonic... i si fem que l'embolcall sigui encara més sorprenent... el regal ho serà molt més :)
En aquest taller aprendrem a treballar amb diversos materials com per exemple troqueladores, washi tapes, segells, tintes, big shot...i agafarem idees per poder embolicar i decorar els nostres regals, personalitzar i crear ambients ben xulos. També aprendrem a embolicar amb papers decorats per nosaltres mateixos i crearem decoracions, diversos tipus d'etiquetes i altres detalls que embelliran encara més els nostres presents.
Un taller genial per poder fer uns regals espectaculars o també, ideal per a artesans, crafters i qualsevol persona que en aquestes festes nadalenques vol sorprendre els seus clients!


QUAN? Dissabte 17 de desembre de 16.00 a 20.00h
PREU: 40€ (inclou tots els materials, només heu de portar algun objecte que vulgueu per embolicar).
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
LLOC: Blanc Creatiu. C/ Vallcalent 36. Lleida
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendràs! :)
ORGANITZA: Craft & Artists, col-labora Blanc Creatiu
Més informació i reserves:
660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat


* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat..

                                                           PLACES LIMITADES

I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...