divendres, 28 de març del 2014

Crònica d'una Tarda-Nit Ben Especial

Just fa una setmaneta vaig estar de nou a la botiga Vinil de Lleida, una botiga molt petiteta i xula on pots trobar tot tipus d'objectes i productes de decoració, articles de regal, artesania i música. 
Vam passar una tarda ben agradable fent un àlbum amb sobres al Taller d'Scrapbooking. Erem poquetes però ens ho vam passar d'allò més bé! 


I després del talleret més sorpreses! i és que no sé si recordes que en anteriors posts et parlava dels Concerts Secrets de Fustegueres Cantautor, i que vaig estar fent unes invitacions per a l'últim concert que va fer, precisament en un lloc... que no sabiem i haviem de descobrir, doncs... si havies d'anar a buscar les invitacions a Vinil, el concert es va acabar fent... també a Vinil! :) una tarda intensa i ben aprofitada!! 
I aquí et deixo unes quantes imatges del concert, que la veritat, va estar súper bé!! jo ja espero impascient el següent! ;) 
La Sònia de Vinil amb en Fustegueres
I per últim dir-te que durant tot aquest mes d'abril pots passar per la botiga Vinil per veure la fantàstica guitarra elèctrica que llueix Fustegueres en aquesta foto, que se l'ha fet i decorat ell! I amb la qual va fer aquest concert secret per reivindicar l'apujada de les quotes d'autònoms!

Fins ben aviat! Si aquest cap de setmana vas a la Fira de Scrapbook de Sitges ja me'n faras un resumet, jo marxo de viatge a Bilbao! ens veiem a la tornada!. 



2 comentaris:

  1. Ostres Laia, què bé parles de la meva botigueta!!! Moltes gràcies!!!
    Realment, la tarda va ser fantàstica... va començar genial amb el taller d'scrap (em vaig iniciar en aquest art!) i va acabar fantàsticament amb el concert de Fustegueres.
    Estic encantada d'oferir activitats culturals diverses a la botiga i, encara més, si comparteixo experiències amb persones com vosaltres!
    Que vagi bé per Bilbao i ens veiem ben aviat!
    Una abraçada ben forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sònia!! i això només és el principi! en farem moltes de cosetes xules! :D
      petonets

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...