divendres, 24 d’octubre del 2014

9 cosetes sobre Batiscaf: Contes Infantils

Post 8 de 365. Aquest article avui és ideal per al públic infantil!!! bé, per als pares, perquè ho tinguin en compte per als seus fillets :) i per a totes aquelles persones a qui els agradi la li-lustració i els contes!
Coneixes a Batiscaf? Saps què és? t'explico unes quantes cosetes interessants sobre aquest nou projecte dirigit per Cris Camarena de Kireei, la coneguda i genial revista creativa. No m'espero més, que t'encantarà!

1. Batiscaf és un llibre de contes il-lustrat.
2. En un mateix volum tens 7 contes diferents.
3. El llibre et farà viure totes aquestes aventures durant 128 pàgines
4. Historietes pensades perquè els pares les llegeixin juntament amb nens entre 6 i 11 anys, aproximadament o si els nens volen, també poden fer-ho ells sols!
5. Nick Kearney, Elena Ferro, Estíbaliz Hernández, Susanna Isern, Cristina Camarena i Noelia Terrer són els 6 autors que l'han escrit.
6. I les super il-lustracions que hi apareixen són dels artistes Laura Miyashiro, Mariona Cabassa, Adolfo Serra, Subi, Estíbaliz Hernández, Coaner i Natacha Tosenberg.
7. Pots trobar l'edició en llengua catalana i també en castellana.
8. És un llibre fantàstic, preciós i perfecte per regalar als teus fills, nebots, amics o per demanar-lo als reis i al caga tió! 
9. Durant la setmana que ve ja el podràs comprar a Craft and Artists i si vols presencialment a Lleida escriu-me a craftandartists@gmail.com.
COMPRA'L ARA per no quedar-te sense!



I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...