dijous, 24 de desembre del 2015

Bones Festes i Moltes gràcies per Ser-hi!

Avui t'escric especialment per desitjar-te unes Bones festes! :) i agrair-te que, article rere article,  experiència rere experència, segueixis amb mi, Moltes gràcies!! 

 Comentar-te també que si al dia que és avui encara no saps que regalar i la desesperació t'està ja començant a envair perquè no trobes idees  pel Tió, l'amic invisible, el Pare Noël o els Reis (que encara falta, però pot ser una idea), una opció molt interessant és REGALAR EXPERIÈNCIES, una d'elles pot ser regalar un taller com per exemple aquest de cal.ligrafia amb pinzell, o qualsevol altre que fem durant el 2016.
Per altra banda, també pots escollir una opció més oberta i simplement regalar una targeta regal amb la quantitat de diners que tu vulguis i la persona ho pot fer servir per gastar en tallers, en materials... o en qualsevol servei o producte de Craft and Artists, vàlid per tot el 2016.  

Compartir experiències amb els qui més estimes és un molt bon regal!! 


Pots comprar-ho directament per la botiga online (si només vols la targeta regal virtual marca a les despeses d'enviament ''entrega en mà'') o si ho prefereixes em contestes a aquest correu i et facilitaré les dades de compte bancari perquè facis l'ingrés. Qualsevol dubte escriu-me!

Apa! jo ja he complert per avui :) Gràcies per ser-hi i fins la propera!
I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...