diumenge, 10 de març del 2013

Trobada Dones Blocaires de Lleida

El passat dijous 7 de març vaig assistir en una trobada de dones blocaires que es va fer a Lleida, concretament al restaurant UN
Ho organitzava la Regidoria d'Economia i Hisenda i Tecnologies de l'Ajuntament de Lleida en en motiu del dia de la dona, va ser, doncs, un acte prèvi a la celebració d'aquesta jornada. He de dir que em va fer bastanta il-lusió que penséssin en mi i m'hi convidessin, ja que ha estat la primera activitat d'aquestes característiques a la qual he assistit i la veritat és que ha estat una experiència gratificant. 


A l'acte hi van assistir, a part de les autoritats pertinents com per exemple la tinent d'alcalde Montse Mínguez i la regidora de Cooperació, Drets Civils i Igualtat Martia Rosa Bal, un total de 26 blocaires de les comarques lleidatanes. Va ser molt interessant perquè sempre m'havia fet la sensació que hi havia poques persones que com jo tinguessin blog, si més no, si n'hi havia no les trobava! i aquell vespre vaig descobrir com d'equivocada n'estava! 
En aquesta trobada vaig trobar-me cares conegudes com la Judit de Judd of all Trades (la nostra professora de ganxet i mitja preferida!!! és qui fa alguns dels tallers a Craft and Artists) o l'Esther de l'Atelier de l'Obi. Assitir en aquest esdeveniment em va permetre posar cara i conèixer personalment a noies el blog de les quals ja seguia com per exemple la Laura de Laluesi, la, la Nitdia de 3 macarrons, la Marta de Cuquines, la Begoña de Tea on the moon, la Sarah d'Agulla Llanera, la Clara de Entrando en la cocina o l'Anna de Diari Còmplice.

Fotos extretes del flkr de l'Ajuntament de Lleida
Durant aquesta estona cadascuna de nosaltres vam explicar una mica la nostra experiència en el món virtual i vam presentar els nostres blogs. La veritat és que potser ens hagués agradat tenir més estona per poder conversar entre nosaltres o dur a terme alguna activitat més, però per ser la primera trobada, la missió va estar complerta. 
Per si tens una estoneta i et vols entretenir a descobrir nous blogs, a part de les noies que t'he comentat anteriorment, també van assistir a la xerrada les creadores dels blogs Mim Comunicació, La cocina de los inventos, Canela en Rama, Sarbalap, Esther y sus comics, Blog de cuina de la Dolorss, DonaBalàfia Associació, Regina Tartas con arte, D'Noces, Límit Nord EstEl guant de l'Allie, Converses amb el Marc (és un blog especialment divertit!!!), Un buho en la nasa, Transgressions Territorials, Copa Fontanet Dona, La Comidilla

En resum, va ser una experiència profitosa i que espero que repetim un altre dia! :) 

I  a banda de la trobada, aprofito per recordar-te que encara pots apuntar-te als nostres TALLERS DE MARÇ, el de mitja i ninos de roba els hem ajornat per al dissabte 16 (encara queden places si t'hi vols apuntar) i el mateix dissabte a la tarda tenim el de galetes de Pasqua & Packaging (queden dues places!!). 

Si estàs interessat/da en rebre la nostra Newsletter amb tota l'actualitats d'activitats i tallers, etc. que organitzem pots inscriure-t'hi omplint aquest formulari


I si vols que tots els articles del blog t'arribin al correu electrònic també t'hi pots apuntar (omple el requadret de la columna de la dreta, a dalt).


Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los amb els teus amics! També pots recomanar el nostre blog, seguir-nos a la pàgina de Facebook, i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :)

10 comentaris:

  1. Laia!! doncs si que va ser una experiència positiva! gràcies per nombrar-me al post. em va fer gracia coneixer.te per fi! anem parlant eh! un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sarah! doncs sí, va ser curiós i divertit jejei un plaer haver-te vist en persona, ni que fos poqueta estoneta! segur que ens tornem a trobar ben aviat ;)
      petonets

      Elimina
  2. Va ser molt especial i molt enriquidor. Gràcies per la menció! :) Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura! doncs sí! suposo que totes estavem igual, no sabiem que esperar ejeje i va estar molt bé! si més no, per posar cara a aquelles persones que seguiem! :)
      Fins aviat!!
      petonets

      Elimina
  3. Uau, que guai que a Lleida es fasin aquestes trobades!! Per Tarragona es fan?? Es podrien fer no? :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Blanca!! gràcies pel comentari! doncs la veritat... no en tinc ni idea! si vols en muntem una jejee aquí a Lleida és la primera vegada que es fa (que sàpiga jo), però mira, ja està bé, t'adones que no estàs sola, que més personetes també tenen blog jeje
      petonets i fins aviat!

      Elimina
  4. Hola! Jo també sóc de Lleida! conec a alguna de vosaltres, molt poques. Està molt bé aquesta trobada que és va fer, si més no ajuda a conèixer altra gent que està interessada en les manualitats o bé en el tema cultural/artístic en general! Poc a poc, es va fent renom! A veure, si puc venir a algun dels teus tallers! (al facebook ja m'arriba la info) ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! gràcies pel teu comentari!! doncs sí! està molt bé fer trobades així, de fet, ha estat la primera! t'ajuda a veure que no estàs sola en aquest "món dels blogs" jeje i més a la teva ciutat!
      I pel que fa als tallers, quan vulguis, et rebrem amb els braços ben oberts! :D
      Fins la propera!

      Elimina
  5. Quantes coses guais que feu per Lleida! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! jeje sí!! va estar molt bé!!! :p i no et pensis, ara es comença a despertar una mica Lleida!! Fins aviat! i gràcies pel teu comentari

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...