dijous, 20 de febrer del 2014

Animac Lleida 2014. Una Nova Edició del Festival Internacional d'Animació

Te'n recordes de l'Animac? l'any passat ja te'n parlava en alguns posts, pots llegir el de la inauguració, o també un altre a mode de crònica d'algunes pel-lícules i curts vistos, i ja ha passat un any des de llavors! 

Dijous s'inicia una nova edició, la divuitena!, de l'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya que se celebra des del 20 al 23 de febrer.
El tema d'enguany i que englobarà totes les creacions audiovisuals és l'animació ''Híbrida'', és a dir, ús de tota mena de formats audiovisuals. Així, durant aquests quatre dies d'animació, a més a més de les habituals projeccions hi haurà també conferències i tallers, concerts, sessions de networking i emprenedoria, entre d'altres activitats interessants.
A la sessió d'inauguració, que tindrà lloc a les 20.30h de la tarda es projectaran obres com The Ringer de Chris Shephard i Yuki Onna de Jiří Barta, també un capítol especial de Gumball i un curmetratge que ha rebut molts premis, Subconscious Password, de l'animador Chris Landreth.
Altres activitats que s'han preparat per la inauguració és, a les 16h a La Llotja, una conferència sobre efectes especials que impartirà Àlex Villagrassa, que ha participat en pel-licules com per exemple Buried (fa poc la van fer per Tv3, la vas veure?), [REC], Grand Piano... I a les 23h al Cafè del Teatre, la presentació de Cartoon Chanantes amb una selecció especial de curtmetratges d'humor absurd i underground pel showman Joaquín Reyes.
No hem d'oblidar les Sessions Escolars que tindran lloc des de primera hora del matí, així com també altres sessions de curts i activitats que es desenvoluparan durant tot el dia. 

Per altra banda, cal destacar que durant aquests dies de Mostra d'animació visitaran Lleida altres personalitats tant importants, a part de les anteriorment esmentades, com Ben Bocquelet i Mix Graves, els músics i animadors Péter Vacz i Joseph Wallace, Marc i Xavi Terris, Antoni Pinent, Piotr Szczepanowicz, Santiago Rocha, l’animadora abstracta d’origen nipó Maya Yonesho, i Guillermo García Carsi, creador de Pocoyó, l'estudi independent de Barcelona Headless amb la comissària i estudiosa Maria Zmudzińska, la production assistant de Walt Disney Studios USA Michelle McMillan, entre molts d'altres. Si vols pots consultar la programació, per veure amb més detall tot el que fan.

Així doncs, no tens excusa per no assistir a alguna de les sessions que es faran, ja veus que la cosa promet! i com sempre dic, un esdeveniment d'aquestes característiques, i que es faci a Lleida, l'hem d'aprofitar! :) Jo si puc hi aniré cada dia! i a tu, t'interessa l'animació? hi aniràs? què veuràs?  

Aprofito el post, també, per recordar-te que aquest proper dissabte 22 de febrer repetim el taller d'scrapbook del mini àlbum ''Love'' que vam fer al Taller d'scrapbooking a Torredembarra, si vols venir-hi encara queda lloc ;) Pots consultar tota la informació a l'esdeveniment de Facebook que he creat. 

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...