divendres, 16 de maig del 2014

Taller Scrapbooking a Lleida

Aquest dissabte tornarem a scrapejar! Si vols passar un matí divertit, agradable, en bona companyia i experimentar amb multitud de materials súper xulos com la big shot, troqueladores, papers, segells... aquest taller és per a tu! :)

TALLER SCRAPBOOK LLEIDA: FEM UN MINI ÀLBUM


En aquest taller aprendrem algunes nocions bàsiques de l'scrapbook i crearem un mini àlbum de 7x7cm amb diverses butxaques per guardar-hi els nostres records i fotografies preferides. Emprarem diversos materials com troqueladores, tintes, segells, papers... per elaborar aquest magnífic treball.
Si ho desitges, pots portar de 7 a 14 fotos de màxim 7x7cm
DIa: Dissabte 17 de maig
Hora: 10,30.12.30h
Preu: 24€ (materials inclosos)
Lloc: Botiga Marta Batalla, Passeig de Ronda 149, Lleida  
Més informació i reserves:
973 249 981 - 660854459
craftandartists@gmail.com

I si vols estar al dia...


4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. He vist que fas un taller a Tortosa la setmana que ve? I jo tinc una boda! No m'ho puc creure! Amb les ganes que tenia de fer un d'aquests àlbums tan monos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres!!!! quina ràbia!!! m'hagués fet molta il-lusió coneixer-te!! aquest taller el farem de matí, per la tarda un de bijuteria i suposo que és complicat, però el diumenge al matí en faré un altre a Torredembarra... per si t'anés bé! ;)

      Elimina
    2. No, no em va bé, i dissabte estaré tot el dia al casament. Quina llàstima! A veure si en una altra ocasió. Que us ho passeu bé!! :)

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...