dimarts, 11 de febrer del 2014

Taller de Ganxet amb Trapillo a Alpicat: fem Mussolets

Se m'acumula la feina! Espero a poc a poc anar-te ensenyant les cròniques dels tallerets que hem anat fent i també publicar nous continguts que estic preparant. 
Per avui vull anunciar-te un nou taller, aquest cop marxem de Lleida ciutat per fer-lo en una nova localitat, Alpicat, així, si ets d'allí o d'aprop pots aprofitar que ens desplacem per venir-hi :)
I recorda, si t'agradaria que vinguéssim al teu poble o ciutat a fer un taller que t'ha agradat però al que no t'has pogut apuntar, només ho has de dir! :) pots fer-ho enviant un mail a craftandartists@gmail.com i ens posem a treballar! 

TALLER GANXET AMB TRAPILLO: FEM MUSSOLETS (ALPICAT)


En aquest taller de ganxet aprendras els punts bàsics per a crear aquests fantàstics animalets, uns mussols la mar de simpàtics que podràs teixir amb les teves pròpies mans i decorar i personalitzar al teu gust.
Aprendras a fer punt de cadeneta, a teixir en rodó i a créixer. I a més a més ho farem amb el trapillo, material d'última moda! per si no ho saps són bobines fetes de tires de cotó reciclat que permeten fer ganxet amb agulles més gruixudes. No t'ho vols perdre?
QUAN? dissabte 15 de febrer de 10 a 13.30h
PREU: 29€ (tots els materials inclosos)
Per fer reserva del curs s'ha de fer pagament del valor del taller.*
LLOC: Alpicat
PROFESSORA: Miriam de Cute & Crafts
CONEIXEMENTS: cap! aquí t'ho ensenyarem tot!
ORGANITZA: Craft and Artists i Cute&Crafts
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir al curs, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

 
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat

Comparteix els tallers els teus amics!!

LES PLACES SÓN LIMITADES!!


Per últim, només em queda dir-te que si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!

2 comentaris:

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...