dimecres, 18 de desembre del 2013

Taller Paqueteria Creativa Especial Nadal a Lleida

Bon dimecres emboirat! Com estàs? Jo una mica morta de fred i de mal d'orelles, estan fent obres a casa i tinc totes les finestres obertes de la pols que hi ha! però bé, resistire :) 
T'escric per anunciar-te que aquest proper divendres o dissabte al matí he programat un taller molt interessant i ben adient per aquestes dates, Taller de Paqueteria Creativa, Especial Nadal. He posat horari de divendres tarda i després, el dissabte matí n'hem programat un altre a la botiga de la Marta Batalla, al Passeig de Ronda 149. I si tot i això no et van bé les dates o els horaris (entenc que aquests dies són la bogeria!) podem concretar un dia que et vagi bé i fer-lo, fins i tot si pots reunir uns quants amics i amigues em desplaço per fer-lo allí on em diguis, interessant, no? 
Tot seguit te'n deixo més informació!
TALLER PAQUETERIA CREATIVA, ESPECIAL NADAL.
Els regals són una part fonamental en aquestes festes nadalenques que ja estàn a punt d'arribar, i de fet, també són l'essència de qualsevol festa o celebració. És l'emoció i la curiositat comprimides dins una caixa o un paper bonic... i si fem que l'embolcall sigui encara més sorprenent... el regal ho serà molt més :)
En aquest taller aprendrem a treballar amb diversos materials com per exemple troqueladores, washi tapes, segells, tintes, big shot...i agafarem idees per poder embolicar i decorar els nostres regals i personalitzar-los. Així, muntarem i decorarem diverses caixetes de regal de SelfPackaging, també aprendrem a embolicar amb papers decorats per nosaltres mateixos i crearem decoracions i detallets que embelliran encara més els nostres presents. Si ens queda temps, elaborarem també algun objecte de decoració per la taula.
Un taller genial per poder fer uns regals espectaculars o també, ideal per a artesans, crafters i qualsevol persona que en aquestes festes nadalenques vol sorprendre els seus clients!
QUAN?
Divendres 20 de desembre de 17.30h a 20.30h (Pardinyes)
Dissabte 21 de desembre de 10.00h a 13.00h (Botiga Marta Batalla)
PREU: 30€ (inclou tots els materials, només heu de portar algun objecte que vulgueu per embolicar).
S'ha de fer un pagament anticipat de 20€ per fer la reserva*.
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
CONEIXEMENTS:
Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists
PLACES: 8


Més informació i reserves:
Tel. 660854459 
craftandartists@gmail.com
                                                                   www.craftandartists.cat

* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :)
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

3 comentaris:

  1. T'he respost al teu comentari, però per si no ho veus, espero que passis un bon Nadal i unes bones festes!!! Un petonàs!

    ResponElimina
  2. Hahaha! Podriem crear una espècie de bucle infinit de visites i comentaris! ;)

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...