dilluns, 15 d’abril del 2013

Crònica del Taller de Scrapbook a Lleida

I una altra setmana ha passat i un altre taller hem acabat :) Aquest dissabte hem fet un altre Taller d'scrap a Lleida, concretament hem tornat a l'Aula de repàs (si en vols més info, te la passo!! fan classes de moltes coses! per si et fes falta o saps d'algú a qui li interessi). Un dia més hem omplert la taula de papers i materials, i és que és una de les millors coses que tenen els tallers, la quantitat inimaginable de diferents materials que pots remenar, quin plaer!! 
En aquest taller hem après, de la mà de l'Alícia de Collage de Memòries, a fer un mini àlbum primaveral súper xulo emprant tècniques diverses com per exemple l'embossing, fer textures, retallar, fer butxaquetes... M'ha encantat!!! i crec que a la resta de companyes de taula també! Gràcies a totes per assistir-hi i ens trobem al proper!! Et deixo amb algunes fotografies perquè vegis com de bé ens ho vam passar, i tranquil.la, que si no hi has pogut assistir, segur que ben aviat repetim! :)

Àlbum model
Al Facebook (AQUÍ) pots veure més fotografies sobre el taller! que no sé per quin motiu Blogger no me'n deixa penjar més!

Recorda que encara estàn obertes les inscripcions per al Taller de decoració amb WASHI TAPE i altres materials. A més, si t'han agradat aquests tallers o algun altre dels que hem fet i no hi has pogut venir, vols que el repetim, o que el fem al teu poble, amb la teva colla d'amics, al teu aniversari o festa, etc. escriu a craftandartists@gmail.com i ens posem a treballar per preparar-lo de nou ;)

Si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

2 comentaris:

  1. que guai tot!! n'hauràs de fer en serie xq son ben xulos!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje sí!! la veritat és que si jo tingués tants materials a casa em passaria el dia fent àlbums! :p

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...