dissabte, 6 d’abril del 2013

Tàrrega Acull la II Fira del Playmòbil

 Aquest cap de setmana Tàrrega acull la Segona Fira dels Playmòbil.  És l'única fira amb aquestes característiques que se celebra a la demarcació de Lleida i que enguany es repeteix degut al seu gran èxit en la passada edició, en la qual van tenir ni més ni menys que més de 6000 visitants!

 En la fira s'hi podrà veure una àmplia exposició dels famosos ninotets, també hi haurà espai per a la venda de productes i concursos, tots en el context del món dels Playmòbil. És una activitat perfecta per gaudir en família i/o amb els amics i que, a més a més, segons declaracions de l'alcaldessa Rosa Maria Perelló, "és un bon exemple d'atractiu lúdic d'impacte econòmic".
Com a novetat de la fira d'enguany comptarà amb un diorama gegant construit per col.leccionistes privats de SomosClicks i que tindrà una extensió de més de 24 m2 ambientat en el Far West i que contindrà més de 3000 clicks repartits en una desena de diorames i que representaran diferents construccions, des de pirates, romans, fades i monstres passant per l'època victoriana, els gàngsters de Xicago, Egipe o el fons marí, entre d'altres. 
La fira, organitzada per l'Associació Agrat i  SomosClicks, s'ubicarà a l'Espai MerCAT (Mercat Municipal), a la Plaça de les Nacions sense Estat i el seu horari és dissabte de 10 del matí a 9 del vespre i diumenge 7 d'abril des de les 10 del matí a les 7 de la tarda. Interessant, oi?
L'entrada és gratuïta per als menors de 12 anys és gratuït, de 12 a 18 anys s'haurà de pagar 1€ i per a majors de 18 anys 2€.
A més a més, es destinarà un 10% dels beneficis a un projecte solidari de pediatria del Centre d'Atenció Primària del municipi. També hi haurà un punt de recollida de Playmòbils nous i de segona mà que es regalaran a diferents hospitals i centres d'adopció i residències amb la finalitat que tots els infants puguin gaudir-ne, una acció que s'engloba dins la campanya Cap nen sense click
A continuació et reprodueixo el programa de les diverses activitats paral-leles que s'han organitzat en l'esdeveniment:
Concurs de diorames a l’Espai Jove (antic escorxador)
Dissabte 6, de 10 a 20 h.

Munta i exposa el teu diorama de Playmobil! Premis per a les millors creacions! Inscripcions i bases del concurs a www.facebook.com/FiraPlaymobilTarrega
Concurs Comerç Click amb Foment Targarí als aparadors de les botigues col·laboradores · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats als aparadors dels comerços de Foment Targarí. La butlleta i el plànol per participar es facilitarà en el punt de venda d’entrades.
Concurs Busca Click a l’Espai MerCAT · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats als diorames de la Fira Playmobil.
Concurs Freak-Click a Facebook
Penja una foto divertida al Facebook amb Playmobils i amb un indret de Tàrrega de fons. Etiqueta a la foto: Agrat Tàrrega i Fira Playmobil Tàrrega. I afegeix el comentari “Jo participo al concurs de www.facebook.com/FiraPlaymobilTarrega”. Les fotografies s’exposaran a l’Espai MerCAT
Zona Tallers a l’Espai Jove (antic escorxador)
Dissabte 6, de 10h a 20h.

Tallers de dibuixos, mostra de diorames, activitats amb Playmobils i jocs organitzats pel Punt Jove de Tàrrega. Exposició de fotografies La vida en un clic d’Oriol Solà.
Fem el Museu de Playmobil a l’Espai MerCAT
Diumenge 7, a les 12.30h.

Taller organitzat per Jugorium Botiga Màgica de Verdú on els nens i nenes trien un diorama dels exposats i fan un seguit de feines pròpies d'un museu per poder-lo explicar després amb una vista guiada (documentació, fotografia, guió,...) Inscripcions el mateix diumenge a la fira.
Font: http://www.tarrega.cat/noticies.html?id=1155


T'animes a anar-hi? ;) Pot ser molt divertit!
Per altra banda, et recordo que encara estàn obertes les inscripcions per als tallers del mes d'abril,  n'hi ha de ganxet, resina, scrapbook... I si pel que sigui no et va bé la data però hi estaries interessat/da escriu-me, potser podem fer-ne un altre grupet! :) 

Si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ

I si vols que tots els articles del blog t'arribin al correu electrònic també t'hi pots apuntar (omple el requadret de la columna de la dreta, a dalt).

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

I aixo és tot! Que passis un bon cap de setmana creatiu!! 

2 comentaris:

  1. OSTRES!! se m'ha oblidaaat!! aixó ho havies de penjar a les 8 del matiii!! jo... se m'ha passat totalment i demà marxo a zgz... haurem d'esperar a l'any vinent!!! bon post Laia!!! per cert... que tal les floretes de ganxet?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! gràcies pel teu comentari!! doncs la veritat és que me'n vaig assabentar tard!! i ho vaig posar el més aviat que vaig poder... Haurem d'estar atents per a l'edició de l'any que ve!
      Ah! i les floretes de ganxet xulis! tot i que no vaig poder-ne fer tantes com voldria jeje tocarà practicar a casa.
      Fins la propera!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...