dimecres, 17 d’abril del 2013

Mercat de les Idees: Artesania, Joventut i Talent Local

No se si n'has sentit a parlar, però si no és així t'anuncio que el proper dissabte dia 20 d'abril, de 10 del matí a 20 h del vespre... podràs gaudir del Mercat de les Idees! I què és el Mercat de les idees? doncs és una Fira Artesanal que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida i on hi podras trobar productes de tota mena fets a mà per un total de fins a 30 creadors, interessant, oi? Doncs això no és tot, i és que aquests 30 creadors tots són joves de 18 a 35 anys de Terres Lleidatanes o que hi tenen algun vincle. El Talent Local augmenta! i és que en aquesta tercera edició, com pots comprovar, el nombre de participants ha augmentat considerablement :)


Personalment he tingut la sort de poder participar en les dues anteriors edicions, i en la d'enguany també hi assistiré amb la meva paradeta d'Espurnes* per poder mostrar i vendre les meces peces de bijuteria artesanal. Compartiré parada amb Gabriels Joyas, però a banda també hi podràs trobar artistes de l'argila polimèrica com Sopa de Colors o Ceci emperatriz, cracks de la costura i les teles com Cuquines, expertes en la plata i la joieria d'autor com Artèria, Anna Bordalba o Clàudia Llop (la vaig entrevistar! pots veure-ho AQUÍ), entre molts d'altres pintors, grafiters, il-lustradors, etc. 
Si et ve de gust venir a fer-nos una visiteta i passar una bona estona podràs trobar-nos davant la Catedral, a la Plaça de la Catedral (al Carrer Major de Lleida) dissabte 20 d'abril de 10h a 20h! T'esperem! :)  

Recorda que encara estàn obertes les inscripcions per al Taller de decoració amb WASHI TAPE i altres materials. A més, si t'han agradat aquests tallers o algun altre dels que hem fet i no hi has pogut venir, vols que el repetim, o que el fem al teu poble, amb la teva colla d'amics, al teu aniversari o festa, etc. escriu a craftandartists@gmail.com i ens posem a treballar per preparar-lo de nou ;)


Si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ


Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

4 comentaris:

  1. dic jo que donar una volteta es obligat no? segur que podrem veure coses genials, i es que la creativitat està a casa! no cal marxar gaire lluny per trobar idees i productes genials! sort!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hhehe gràcies Sarah :) allí ens veurem! i aquest any sent tants... segur que hi ha varietat per a tothom!
      Gràcies pels teus comentaris! :)
      ptns

      Elimina
  2. Quin 'piropo' !!! Espero que ens ho passem molt bé. Un post molt ben explicat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gràcies pel teu comentari! :) doncs sí! passar-ho bé, segur! jejeje ja ho tens tot preparat?? ens veiem a la fira!!! petonets

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...