dilluns, 8 d’abril del 2013

Taller de resina i taller de ganxet a Lleida

Bon dilluns!!! Aquest ha estat un altre d'aquells caps de setmana intensos! Hem tingut un altre Taller de ganxet a Lleida, en aquest cas ha estat de floretes amb la nostra professora preferida de ganxet, la Judit Solans i al local del fotògraf Genaro Massot.
És increïble quantes combinacions possibles de punts hi ha per fer floretes de colors, volums i formes diferents, i molt interessants els trèvols i les fulletes! Em va cridar molt l'atenció sobretot el ganxet irlandès, queda pendent de practicar-ho! A més a més, veure tantes llanes de colors diferents (totes d'ovillos.com, per cert) t'entren més ganes de teixir, sembla que els colors t'animin!
A continuació et deixo amb algunes fotos perquè vegis algunes de les meravelles que vam fer, o i ntentavem fer ;)

Les floretes i fulles de mostra, així ens hauríen de sortir!
Aquesta és la primera flor que vaig fer, tampoc va quedar tan malament, oi? :)

I per si amb el ganxet no n'hi havia prou diumenge al matí hem anat a un nou local, a l'Acadèmia Aula de Repàs, que pots trobar al C/ Balmes 34 de Lleida (si et fa falta una mica d'ajuda en l'estudi no dubtis en anar-hi!!) Hem fet Taller de resina amb l'Alícia de Collage de Memòries (pots llegir AQUÍ una entrevista que li vaig fer fa uns mesos), que per cert, vindrà també el dissabte 13 d'abril a fer un nou Taller d'scrapbook a Lleida :) 
La veritat és que ha estat un taller molt interessant, primer perquè des del primer moment hem rebut una explicació teòrica de com funciona el món de les resines, quines són millors pels nostres treballs, on es poden comprar, i també molt important, com s'ha de manipular, consells i instruccions. A partir d'aquí, la nostra imaginació ha començat a navegar per sobre d'una taula farcida de botonets, flors seques, enganxinetes, teles de colors, tuls, puntilles, papers d'scrap... uns quants ingredients que hem introduit als motlles i després hem ''regat'' amb la resina.
El resultat final... encara no el sabem, les peces estàn dormint i necessiten unes horetes de repòs, però prometo penjar resultats tant de les companyes com meus tan bon punt m'arribin, al Facebook  les veuràs! 

Peces de mostra, així ens haurien de sortir ;)
I fins aquí el que ha donat de si aquest cap de setmana! Gràcies a totes noies per haver vingut! tant a les noves com a les que heu repetit! Si vols veure més fotos les podràs veure al Facebook, que les penjaré durant el dia d'avui.
I recorda que encara estàn obertes les inscripcions per als tallers del mes d'abril, a més, si t'han agradat aquests tallers o algun altre dels que hem fet i no hi has pogut venir, vols que el repetim, o que el fem al teu poble, amb la teva colla d'amics, al teu aniversari o festa, etc. escriu a craftandartists@gmail.com i ens posem a treballar per preparar-lo de nou ;)


Si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ


Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

4 comentaris:

  1. Ja tinc ganes de veure els resultats de la resina! estaré pendent al fb!! i ara a pels propers!!! ànims!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje intriga, eh!!! :D ja penjaré fotos quan les tingui! jjeje
      Petonets i fins aviat!

      Elimina
  2. He vist les peces que vau fer al facebook, molt xules! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! són molt imaginatives, oi? :) m'alegro que t'hagi agradat!
      Merci pel comentari i fins aviat!!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...